Top 3 trends van wasmiddel

Photo of author

By admin

Dé trends van dit moment zijn wascapsules, wasparfum en geurparels. De meest bekende merken zijn er vandaag de dag al mee aan de haal gegaan en deze revoluties worden steeds populairder. Maar er zijn meer trends op de markt gebracht vandaag de dag. Voorral Nederland is een ware koploper en diverse merken mengen zich in de wereld van het wassen. Wij brengen je op de hoogte van 3 ontwikkelingen die je absoluut eens moet proberen in je huishouden.

  1. Wascapsules en waspods

Wascapsules zijn ook wel waspods die je toevoegt aan je was en bevatten een concentratie van wasmiddel en wasverzachter. Je herkent ze veelal aan een 3-in-1 formule of zelfs de 4 in 1 all-in pods. Een aanbieding van wascapsules zorgt ervoor dat je extra voordelig uit bent en met een deal verzeker je jezelf ervan dat je nooit teveel betaalt. Door een aanbieding te kopen breng je de prijs per capsule omlaag en dit kan vaak al zorgen voor minder dan €0,20 per wascapsule. Dit komt neer op een wasbeurt van onder de €0,20, doorgaans vele malen goedkoper dan wanneer je vloeibaar wasmiddel gebruikt.

Waspods zijn een andere benaming van de capsules en koop je van bekende merken als Ariel, Persil en Le Chat. Wist je dat Ariel Pods een all-in-1 formule op de markt heeft gebracht waarmee je met 1 zo’n capsule voorzien bent van verschillende componenten. Hierdoor was je je vieze kleren extra zacht én schoon. Was jij nog met traditioneel wasmiddel of zelfs nog met waspoeder? Dan raden we je absoluut aan om eens wascapsules te gebruiken in je was. Wanneer je je trommel flink hebt gevuld met meer dan 4,5 kilo kun je 2 capsules gebruiken voor het beste resultaat. Het plastic zal zichzelf oplossen door de revolutionaire oplosbare folie. Ontdek het nu zelf!

  1. Wasparfum geuren

Dé trend van dit moment is wasparfum, ook wel parfum voor de was genoemd. De meest bekende merken zijn er vandaag de dag al mee aan de haal gegaan en wasparfum wordt steeds populairder. Ze zijn afkomstig uit Italie en veroveren nu ook ons land. Een andere trend zijn wascapsules! Door het gebruik van wasparfum krijgt je was een heerlijke frisse geur mee en worden muffe geurtjes verwijdert.

Een wasparfum aanbieding zorgt voor de beste prijs en een wasgeurtje flesje gaat vaak wel maanden mee. Hierdoor kun je erg goedkoop een parfum voor de was toevoegen. Wist je dat het mogelijk is om een wasparfum proefpakket te kopen, met daarin meerdere kleine flesjes? Hierdoor kun je het zelf gaan ervaren en een parfum naar keuze uitkiezen. De prijzen van een wasparfum proefpakket liggen doorgaans erg laag.

  1. Lenor Geurbooster

Lenor is een populair merk als het gaat om wassen en heeft speciale geurparels op de markt gebracht. Lenor Unstoppables lijken op wasparfum, maar zijn kleine geurparels die je in een kleine hoeveelheid toevoegt aan je vieze was. Lenor Unstoppables, ook wel geurbooster, is verkrijgbaar in tal van frisse geuren en deze herken je aan de kleuren van de flacons.

Met Lenor Unstoppables voeg je een extra boost toe aan je kleding. Vooral handdoeken en shirts krijgen er direct een boost van, een absolute aanrader.

Bovenstaande revoluties zijn vrij nieuw en worden in steeds meer huishoudens in de wereld gebruikt. Ben jij al bekend met deze trends op het gebied van wassen? De meeste innovaties zijn pas recentelijk bekend geworden en winnen snel terrein. Nu men massaal online aankopen doet, vind je dan ook juist online de beste aanbiedingen en grootverpakkingen. Van wasverzachter tot geurparels, je kunt het zo gek niet bedenken! Zorg dat je voldoende voorraad in huis haalt en altijd voorzien bent van de beste huishoudelijke middelen. Wij houden vervolgens de laatste innovaties voor je in de gaten.