Felnőttképzés, tanfolyam és oktatói továbbképzés

Photo of author

By admin

Felnőttképzés – Oktatói Továbbképzés

 MODELLO Módszertani és Képzési Intézet. Új irányt és lendületet adunk jövődnek. 

A céljaink, fejlődésünk, növekedésünk elérése, életünk minden pillanatában jelen van!

Mi mindenben támogatunk, mindegy milyen célt tűztél ki a jövőd tekintetében!

Képzéseinken, tréningjeinken, oktatói továbbképzéseinken keresztül igazi tudást adunk!

Ágazati területeket kötünk össze a legújabb technológiákkal, modernizációval és trendekkel!

Új irányt és lendületet adunk jövődnek.

A képzések, tanfolyamok felnőttképzés keretében valósulnak meg a MODELLO felnőttképzési intézetünkben.

A tanfolyamok gyakorlat orientáltak, melyeket kiemelt szakmai színvonalú oktatók valósítanak meg. Minden képzésben, tanfolyamon, oktatói továbbképzésen résztvevő számára konkrét ajánlatokat közvetítünk folyamatosan, napi, heti rendszerességgel. Tanfolyami és képzési, oktatói továbbképzési oldalunk a: www.felnottkepzes.hu

A képzésben, oktatói továbbképzésen, tanfolyamon részt venni szándékozók ugyanazon kedvezményekre jogosultak az induló tanfolyamok és az induló képzések tekintetében, mintha közvetlenül személyesen a felnőttképzési intézetünknél jelentkeznének. 
A felnottkepzes.hu vizsga és árgaranciát vállal. A tanfolyamok, képzések sikeres elvégzéséhez részletfizetési kedvezményt is nyújt. 


A felnőttképzésben életbe lépő folyamatos változások, OKJ képzések, tanfolyamok – államilag elismert szakképesítések, OKJ-s tanfolyamok -képzési ajánlat 1 helyen. 
Keresési lehetőségek és további információk, árak és kedvezmények, jelentkezési feltételek, becsatlakozási lehetőségek tanfolyamokra, aktuális tanfolyamok, aktuális képzési kínálatunk folyamatosan frissül. Napi felnőtt oktatási, tanfolyami és képzési híreink tájékoztatják a tanfolyamokban, jogszabályokban, képzésekben életbe lépő naprakész változásokról.

 Új felnőttképzési szolgáltatás:

Oktatói továbbképzés (OTR)

Tanári továbbképzés:

 

  • Digitális eszközök a vendéglátásban és a turizmusban

A továbbképzés céljának rövid megfogalmazása: A képzésben résztvevő oktatók megismerjék a vendéglátásban és az idegenforgalomban használatban lévő digitális eszközöket, amelyek megkönnyítik és hatékonnyá teszik a vendégeknek kínált szolgáltatásokat. A képzés célcsoportja: Szakképző intézmények oktatói

  • Iskolamenedzsment a változások tükrében

A továbbképzés céljának rövid megfogalmazása: Olyan ismeretek átadása a célcsoportnak melyek elsajátítása révén képesek lesznek szakképzési intézményben vezetői feladatok menedzsment szemléletű ellátására. Képesek lesznek a szervezet hatékony irányítására és fejlesztési célok kitűzésére, azok megvalósításának koordinálására, szakmai támogatására és szükséges források feltérképezésére.
A képzés célcsoportja: Köznevelési intézmények vezetői

  • Országimázs, turisztikai desztinációk hazánk idegenforgalmi értékei

A továbbképzés céljának rövid megfogalmazása: A képzésen résztvevő oktatók olyan ismeretek sajátítsanak el, melyek segítségével hatékonyan tudják megismertetni a diákokkal az országimázs fogalmát, annak kialakításának eszközeit a turisztikai desztinációval kapcsolatos fogalmakat, úgy hogy szem előtt tartják hazánk idegenforgalmi értékeinek újszerű megközelítését. A képzés célcsoportja: Szakképző intézmények oktatói

  • Szakmai szókincs és kommunikáció idegen nyelven a turisztikai szolgáltatásokban

A képzés megnevezése (programcím): Szakmai szókincs és kommunikáció idegen nyelven a turisztikai szolgáltatásokban

A továbbképzés céljának rövid megfogalmazása: A szakképző intézmények oktatóinak továbbképzése az idegen nyelvű turisztikai oktatásra

A képzés célcsoportja: Szakképző intézmények oktatói

A képzésbe való becsatlakozás feltételei: Felsőfokú iskolai végzettség

 

  • Szakmai szókincs és kommunikáció idegen nyelven a vendéglátásban

A képzés megnevezése (programcím): Szakmai szókincs és kommunikáció idegen nyelven a vendéglátásban A továbbképzés céljának rövid megfogalmazása: A szakképző intézmények oktatóinak felkészítése az idegen nyelvű vendéglátóipari értékesítés oktatására

A képzés célcsoportja: Szakképző intézmények oktatói

A képzésbe való becsatlakozás feltételei: Felsőfokú iskolai végzettség

 

 

Című Oktatói Továbbképzési programjaink 2022. február 22-től elérhetőek az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. Oktatói továbbképzési rendszerében. Ez azt jelenti, hogy ezek a képzések beszámíthatóak azon szakmai programok közé, amelyekkel a szakképzésben dolgozó oktatók számára előírt négyévente legalább hatvan óra továbbképzési kötelezettség teljesíthető. A fentiekben felsorolt képzéseink hozzájárulnak a szakképzés megújításához, segítséget nyújtanak az oktatók kompetenciáinak fejlesztéséhez, ezáltal előmozdítva a szakmai oktatás színvonalának növelését.

 

  1. szeptemberétől az akkreditált pedagógus-továbbképzésekkel már nem teljesíthető “A szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Korm. rendelet” szerint a szakképzésben dolgozó oktató számára előírt négyévente legalább hatvan óra továbbképzési kötelezettség. Azáltal, hogy képzéseink felkerültek az Oktatói továbbképzési rendszerbe, ez a korlátozás nálunk megszűnt, tanfolyamaink így már éppúgy 30 kreditpontot érnek, mintha a korábbi rendszerben (a pedagógus-továbbképzési rendszerben) végezte volna el a képzést a résztvevő.

 

Kidolgozott, és elfogadott Oktatói Továbbképzési programjaink a szakképzésben dolgozó oktatók, és intézményvezetők részére egyaránt biztosítja a hatályos jogszabályokban meghatározott, négyévente legalább 60 órányi továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez szükséges szakmai programokat, ezáltal lehetőséget biztosítanak a képzések után járó kreditpontok megszerzésére.

Tel: +36 70 676 8191

Web: www.felnottkepzes.hu